Ποιοι είμαστεΗ Anytime είναι η 1η online ασφάλιση στην Ελλάδα, και παρέχεται από την INTERAMERICAN, την κορυφαία ασφαλιστική Εταιρία, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Η INTERAMERICAN ανήκει στον Όμιλο Achmea, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με έδρα την Ολλανδία.

Συνώνυμη με την αξιοπιστία, την απλότητα, την καινοτομία και την ευελιξία, η Anytime εισάγει και επίσημα την ευκολία της διαδικτυακής ασφάλισης στην Κύπρο. Έχοντας ως παρακαταθήκη τη μεγάλη ασφαλιστική εμπειρία και το κύρος της INTERAMERICAN, η Anytime εξασφαλίζει σε όσους την επιλέγουν ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης σε ανταγωνιστικές τιμές και παροχές.

Με ξεκάθαρο προσανατολισμό την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, η Anytime δημιουργεί ένα δίκτυο επικοινωνίας που χαρακτηρίζεται από την αμεσότητα και την άρτια εξυπηρέτηση. Με την Anytime, δεν υπάρχει «χαμένος χρόνος» για τον ασφαλισμένο, εφόσον διαθέτει ένα από τα πιο δυναμικά call centers της αγοράς, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε αίτημα, να υποστηρίξει τα διαθέσιμα προγράμματα και να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο να επιλέξει το πλέον κατάλληλο για τον ίδιο πρόγραμμα.

Κεντρικός της άξονας, η ψηφιακή τεχνολογία. Η Anytime πρόσφατα ξεπέρασε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα 300.000 ασφαλισμένα οχήματα και σήμερα, μεταφέρει με σιγουριά και πολύ καλές προοπτικές αυτή τη δυνατότητα ασφάλισης και στην Κύπρο.

Μέσω της Anytime μπορείτε να αποκτήσετε το πρόγραμμα ασφάλισης που επιθυμείτε, online ή τηλεφωνικά, σε λιγότερο από 5 λεπτά


${loading}