Ποιοι είμαστεΗ Anytime είναι η 1η online ασφάλιση στην Ελλάδα, με περισσότερους από 300.000 ευχαριστημένους πελάτες, και παρέχεται από την INTERAMERICAN, την κορυφαία ασφαλιστική Εταιρία, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Η INTERAMERICAN ανήκει στον Όμιλο Achmea, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με έδρα την Ολλανδία.

Η Anytime αντιπροσωπεύει το νέο τρόπο ασφάλισης. Με δεδομένη την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, η Εταιρία επεκτείνεται στην Κύπρο για να προσφέρει τον εναλλακτικό τρόπο ασφάλισης στον Κύπριο καταναλωτή. Μέσω της Anytime μπορείτε να αποκτήσετε το πρόγραμμα ασφάλισης που επιθυμείτε, online ή τηλεφωνικά, σε λιγότερο από 5 λεπτά. Συνδυάζει ανταγωνιστικά ασφάλιστρα με υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, και σας εξασφαλίζει 24ωρη ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Όλη η ομάδα της Anytime είναι δίπλα σας κάθε στιγμή!
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και τη σωστή λειτουργία του www.anytimeonline.com.cy είναι απαραίτητη η χρήση των cookies. Σε περίπτωση που συνεχίσετε να πλοηγείστε στο site της Anytime τότε συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Δείτε περισσότερα...

Το κατάλαβα
${loading}