Ασφάλισε το όχημά σου, με περισσότερα προνόμια στα πρατήρια Shell!

Κέρδισε 6.000 allSmart πόντους και διπλασιασμό πόντων στην allSmart κάρτα σου για πάντα!

Τώρα με κάθε νέο ετήσιο συμβόλαιο, η Anytime και η Shell σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις 6.000 πόντους στην κάρτα allSmart, για να τους εξαργυρώσεις σε προϊόντα του καταλόγου allSmart, αλλά και διπλασιασμό πόντων στην κάρτα σου, για όσο παραμένεις ασφαλισμένος.

Μπορείς να εκδώσεις εντελώς δωρεάν μία νέα κάρτα allSmart, είτε συμπληρώνοντας μία αίτηση σε ένα πρατήριο Shell, είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή allSmart app, δημιουργώντας μία ψηφιακή κάρτα στο κινητό σου.

Tα μέλη του προγράμματος allSmart, μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους από τις αγορές τους στα πρατήρια Shell και να τους εξαργυρώνουν σε προϊόντα του καταλόγου allSmart.

Πώς κερδίζεις;

  • Επίλεξε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σου όχημα για 12μηνη διάρκεια ασφάλισης και βγες κερδισμένος.
  • Πριν την ολοκλήρωση της ασφάλισης του οχήματός σου, συμπλήρωσε τον αριθμό της allSmart κάρτας σου, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» και απόλαυσε μοναδικά προνόμια.

Τι κερδίζεις;

Μετά την έκδοση του ετήσιου συμβολαίου σου θα πιστωθούν αυτόματα στην κάρτα allSmart που δήλωσες 6.000 πόντοι, για να τους εξαργυρώσεις σε προϊόντα του καταλόγου του προγράμματος allSmart.

Επιπλέον, από τον 1ο μήνα ασφάλισης στην Anytime οι πόντοι που συγκεντρώνεις από τις μηνιαίες αγορές σου στα πρατήρια Shell, χρησιμοποιώντας την κάρτα allSmart διπλασιάζονται αυτόματα τον επόμενο μήνα, για όσο παραμένεις ασφαλισμένος στην Anytime!

Ασφάλισε το όχημά σου
με την χρήση της κάρτας allSmart των πρατηρίων Shell
και κέρδισε μοναδικά προνόμια!

Θυμήσου ότι:

  • H προσφορά ισχύει μόνο για νέο συμβόλαιο οχήματος, ετήσιας διάρκειας, μια φορά ανά ασφαλισμένο όχημα και εφόσον δηλωθεί ο αριθμός της allSmart κάρτας, πριν την έκδοση του συμβολαίου.
  • Με τον ίδιο αριθμό allSmart κάρτας μπορούν να ασφαλιστούν μέχρι και δυο οχήματα.
  • Η πίστωση των 6.000 πόντων allSmart γίνεται εντός 20 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση του συμβολαίου και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα.
  • Ο διπλασιασμός των πόντων ισχύει με ανώτατο όριο απόδοσης 800 πόντων τον μήνα και για όσο διάστημα η συνεργασία παραμένει ενεργή.
  • Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές (π.χ. Family Offer) και ισχύει αποκλειστικά για ασφάλιση μέσω του www.anytimeonline.com.cy ή τηλεφωνικά στο 800 88 800.

Γιατί πρατήρια Shell;

  • Αξιοπιστία και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες
  • Φιλική εξυπηρέτηση με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στο περιβάλλον
  •  Πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart για ανταμοιβή σε κάθε διαδρομή
${loading}