Χαρείτε περισσότερη ασφάλεια μαζί με την οικογένειά σας!

Ανακάλυψε τώρα την έκπτωση που δικαιούσαι ανάλογα με τον αριθμό των συμβολαίων σου.

Για εσένα που είσαι ήδη μέλος της οικογένειας της Anytime, δημιουργήσαμε αποκλειστικές εκπτώσεις για κάθε επόμενο δικό σου συμβόλαιο αλλά και της οικογένειάς σου.

Συνδύασε τις επιπλέον εκπτώσεις με τις μοναδικές προσφορές των προγραμμάτων Anytime και εξασφάλισε έκπτωση που φτάνει συνολικά έως και 40%.

Με κάθε νέα ασφάλιση αυτοκινήτου ή/και κατοικίας για εσένα ή για κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σου (γονείς, παιδιά, σύζυγος), απολαμβάνεις επιπλέον εκπτώσεις! Και επειδή θέλουμε να έχεις περισσότερα, οι εκπτώσεις που θα κερδίσεις τώρα για το επόμενο συμβόλαιό σου και της οικογένειάς σου, θα ισχύουν για πάντα!

Ανακάλυψε τις
εκπτώσεις σου

Θα χρειαστούμε μόνο τον αριθμό του συμβολαίου σου (αυτοκινήτου ή κατοικίας) και τα 3 τελευταία ψηφία του αριθμού ταυτότητας ή διαβατηρίου που είναι αντίστοιχα δηλωμένα στο έγγραφο του συμβολαίου που έχεις μαζί μας.

Τα στοιχεία αυτά τα έχεις άμεσα διαθέσιμα με ένα κλικ στη δωρεάν υπηρεσία my anytime, και φυσικά στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχεις λάβει στο email σου.

Μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις όλα τα ενεργά συμβόλαια Anytime που έχεις στην οικογένειά σου!

  • Επωφελήσου τις εκπτώσεις τώρα!
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για επόμενο συμβόλαιο υφιστάμενου πελάτη ή/και των μελών της οικογένειάς του, και συγκεκριμένα τους γονείς, πεθερούς, σύζυγο και παιδιά.
  • Διάβασε αναλυτικά τους όρους εδώ

Ασφάλισε τώρα το αυτοκίνητό σου ή την κατοικία σου και κέρδισε εκπτώσεις για τα επόμενα συμβόλαιά σου, αλλά και αυτά της οικογένειάς σου.

Πάρε τιμή για αυτοκίνητο Πάρε τιμή για κατοικία

Σε ενδιαφέρουν

Γιατί Anytime

Μια ξεχωριστή εμπειρία ασφάλισης με την αξιοπιστία της Interamerican.

Mάθε περισσότερα

Είμαστε εδώ για κάθε σου απορία

Μάθε περισσότερα για τις υπηρεσίες και τις καλύψεις μας στη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις.

Συχνές ερωτήσεις

Περισσότερη οργάνωση

Νέα δωρεάν υπηρεσία my anytime, για να έχεις τον έλεγχο του συμβολαίου, των πληρωμών σου και πολλά περισσότερα όπου και αν βρίσκεσαι!

Mάθε περισσότερα
${loading}